فوری/ حمله پهپادی به ۲ قایق صیادی در آب‌های هرمزگان تاریخ برگزاری انتخابات شورا‌ها تعیین شد/ جزییات  بیانیه جمعی از نمایندگان مجلس درباره تجدیدنظر عضویت ایران در NPT سپاه پاسداران: سوپر نفتکش الگایا در برخورد با مین دریایی منفجر شد ترور مولوی یوسف گرگیچ امام جماعت اهل سنت زاهدان + جزئیات کامل اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است

وزیر کشور: برخی سرویس‌های اطلاعاتی و سیاستمداران غربی متهم اصلی گسترش مصرف مواد مخدر هستند

وزیر کشور: برخی سرویس‌های اطلاعاتی و سیاستمداران غربی متهم اصلی گسترش مصرف مواد مخدر هستند احمد وحیدی از عملکرد ضعیف کشورهای غربی در مبارزه با مواد مخدر انتقاد کرد و بخشی از سرویس‌های اطلاعاتی و سیاستمداران غربی را متهم اصلی گسترش مصرف مواد مخدر دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر ۴۵ تن انواع موادمخدر غیردارویی و روانگردان با دستور احمد وحیدی در زاهدان امحا شد.

 

این دستور وزیر کشور در ارتباط ویدئویی با مقامات استان سیستان و بلوچستان از مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر صادر شد که به همت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برگزار شده بود.

 

در این مراسم، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری، تنی چند از وزرا، سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی، هنرمندان، ورزشکاران و فعالان مدنی حضور داشتند.

 

وزیر کشور در این مراسم، از عملکرد ضعیف کشورهای غربی در مبارزه با مواد مخدر انتقاد کرد و بخشی از سرویس‌های اطلاعاتی و سیاستمداران غربی را متهم اصلی گسترش مصرف مواد مخدر دانست.

 

وی همچنین خواستار برخورد علمی و با استفاده از همه ظرفیت ها در مقابله با مواد مخدر شد و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران با تقدیم سه هزار و ۸۵۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز، جدیت و اراده خود را در مبارزه با مواد مخدر نشان داده است.

 

مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان هم در این مراسم که از محل امحای مواد مخدر سخن می گفت، اظهار کرد: با حضور آمریکا در افغانستان و اشغال این کشور نه تنها تولید مواد مخدر متوقف نشد بلکه تولید و توزیع آن چند برابر افزایش یافت.

 

وی افزود: سال گذشته ۳۷۰ تن مواد مخدر توسط نیروی های نظامی و انتظامی که خاکریز اول مبارزه با مواد مخدر به شمار می‌آیند، کشف شد و از ابتدای امسال هم ۴۵ تن مواد مخدر ضبط شد که نشان می‌دهد دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تمام تلاش خود به کار گرفته اند تا ارکان خانواده ها را متزلزل سازند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار